טרנדים בעולם החלב

אתם באים לערב גבינות ובירה? על החיבור המסורתי, הוותיק והאלגנטי שבין גבינות ליין כבר אין עוררין: שני מוצרים שעובדים נפלא ביחד ולא ניתן להפריד ביניהם. אולם לאחרונה, תופס תאוצה שידוך קולינרי נוסף ומעניין לא פחות: החיבור בין גבינות לבירה, שלטענת רבים הוא טבעי, נפלא ונכון, שכן הטעמים של הבירה והגבינה...
פיצה, הדור הבא עד לא מזמן היו בעולם שני סוגים עיקריים של פיצות: נפוליטנית ורומאית. הנפוליטנית היא פיצה עגולה בעלת בצק דק, שנאפית בתנור לבנים מסורתי בחום גבוה של 450 מעלות וזמן האפייה שלה הוא 60 שניות בדיוק. הנאפוליטנים, שקנאים לפיצה שלהם...
הגסטרונומיה של הקונדיטוריה עד לא מזמן, הדבר החשוב בקונדיטוריה היה שהקינוח יהיה מתוק, טעים, יפה ומרשים, אולם היום, קונדיטוריה זה לא רק מה שאנחנו רואים, אלא גם איזה טעם ומרקם יש לה ומהי החוויה הכללית שהמנה מייצרת, בדיוק כמו באוכל...
קולינריה גלילית באוגוסט 2014, במסגרת כתבה שעסקה בטרנד התיירות הקולינרית ההולך וגדל, בחר המגזין הקולינרי המקוון finedininglovers.com את הגליל כאחד מ-10 יעדי התיירות הקולינריים המומלצים בעולם, לצד יעדים נחשבים אחרים כמו ברצלונה, וייטנאם, ונציה ופרו...
מקומי זה הכי שימור מסורות קולינריות, תמיכה בחקלאות וביצרנים מקומיים, איכות המזון, האופן שבו הוא מגודל ומעובד, קיימות וההשפעה של הסעת מזון למרחקים ארוכים על התחממות כדור הארץ הן מהסוגיות המרכזיות שמעסיקות היום את השיח הקולינרי ומחלחלות לתפריטים של מסעדות...

תפריט ראשי
תפריט ראשי
© כל הזכויות שמורות לטרה         Design: Levin Design     Developed: Team-AT