סיפורי הצלחה

שף שאול בן אדרת, קימל, התרנגול הכחול, מיסטר-אנד-מיסיס לי "כשף, אני כל הזמן מחפש גירויים ואתגרים חדשים. חשוב לי להמציא מנות כל הזמן ולרגש את הלקוחות שלי. לכן, כשאני נתקל בגבינה חדשה, או במוצר חדש, אני מתרגש, כי אני יודע שאני הולך לעשות משהו שעוד לא עשיתי...״
מיקי שמו, קונדיטור "כקונדיטור, הדבר הכי חשוב לי הוא איכות חומרי הגלם שאיתם אני עובד - ובקונדיטוריה יש שלושה מוצרים בסיסיים חשובים (חמאה, שמנת וגבינה). טרה מובילה את השוק בשניים מהמוצרים האלה. השמנת המתוקה של טרה, שמגיעה בקרטון אנטי ספטי של ליטר וחצי, היא האיכותית...״
גולן ישראלי, שף ראשי מלון הרודס תל אביב "במסגרת שיתוף הפעולה החדרנו מוצרים של משק צוריאל לחדרי האוכל, לחדרי הלובי ולבריכות של רשת מלונות פתאל. בשיתוף פעולה מלא והרמוני עם שף החברה ברק חי חורש, פיתחנו קונספטים קולינריים ומתכונים מעניינים, שיתאימו לצרכינו המיוחדים...״
יוסי אלימלח, הבעלים של פיצה דומינו ביבנה "בפיצה, המרכיב המשמעותי ביותר הוא הגבינה ולכן חשוב לי להשתמש בגבינה איכותית, טרייה, בריאה - והכי חשוב, טעימה. כשעברתי להשתמש בגבינה צהובה נעם של טרה ללא חומרים משמרים השינוי - במיוחד בטעם - היה משמעותי. המכירות שלי גדלו בכ-10% והפידבקים מהלקוחות היו מצוינים...״

תפריט ראשי
תפריט ראשי
© כל הזכויות שמורות לטרה         Design: Levin Design     Developed: Team-AT