קינוחי מולר – שת"פ עם קונדיטורים ושפים מובילים

Muller1 Muller2 Muller3 Muller4

הרקע לפעילות: יוגורט מולר הינו יוגורט מעולה בעל מרקם קרמי, שנתפש בקרב הצרכנים כבינלאומי, איכותי וטעים וזוכה לציונים גבוהים בכל מבחני הטעימה. כמו כן, הוא זוכה מדי שנה בסופרברנדס הישראלי.

הפעילות המנצחת שלנו: פנינו לשלושה שפים מובילים – יואב בר מ"מראבו", מיקי שמו מ"שמו הקונדיטוריה" ויוסי שטרית מ"קיטצ'ן מרקט" – וביקשנו מהם לפתח שלושה קינוחים על בסיס יוגורט Muller Froop תות שדה. השפים נענו לאתגר, שיחקו עם חומר הגלם ויצרו יחד עם שף החברה המרכזית למכירות ולהפצה, ברק חי חורש, שלושה קינוחים משובחים: "בוש"/"לוג" שוקולד לבן ו"בוואריה" (שטרית); מוס גבינה ויוגורט תות שדה (שמו); פנקוטת מולר – פירות וגלידת רום וצימוקים (בר). הקינוחים הוגשו במסעדות ובקונדיטוריות. השפים הוכיחו כי ניתן לקחת חומר גלם איכותי שנגיש בכל בית ולהפיק ממנו – באקט חדשני ויצירתי – קינוחים טעימים ברמה גבוהה.

איך קודמה הפעילות: הפעילות נתמכה בתפריטים יעודיים וביחסי ציבור נרחבים.

תרומת הפעילות לעסק: המהלך יצר עבור השפים גיוון במנות וסיפק פרסום ויחסי ציבור נרחבים עבור המסעדות והקונדיטוריות.

תוצאות הפעילות: המהלך יצר חשיפה ומודעות למנות בקרב הקהל הרחב. השפים דיווחו על התעניינות רבה בקינוחים ועל התפעלות מהחדשנות הקולינרית המפתיעה.


תפריט ראשי
תפריט ראשי
© כל הזכויות שמורות לטרה         Design: Levin Design     Developed: Team-AT