השקת סדרת "גליל בוטיק" של משק צוריאל

Boutique1 Boutique5 Boutique4 Boutique3 Boutique2 Kulinari1

הרקע לפעילות: סדרת "גליל בוטיק" הושקה ב-2014 לשוק המקצועי בכדי לתת מענה לצורך שהגיע אלינו מהשטח: שפים חיפשו מוצרים חדשים ומיוחדים שיאפשרו להם ליצור מנות ייחודיות. בהתאם לטרנד האיטלקי במסעדות, פיתחנו סדרה הכוללת שלוש גבינות בסגנון איטלקי: דפי מוצרלה, סקמורצה ומסקרפונה.

הפעילות המנצחת שלנו: שף החברה המרכזית ברק חי חורש, יחד עם השף איל לביא, בנו מנות על בסיס המוצרים: סקמורצה צלויה על הגריל, סושי מוצרלה, טירמיסו ועוד. בנוסף ערכנו סדנאות והדרכות לשפים מובילי דעת קהל ובהם ארז קומרבוסקי, יוסי שטרית, שאול בן אדרת, גולן ישראלי ואבי שטיינץ כדי שיטעמו, ילמדו, יקבלו השראה ויתנו פידבק.

איך קודמה הפעילות: התמיכה השיווקית שליוותה את ההשקה כללה מודעות ויחסי ציבור בעיתונות המקצועית וכן חלוקת ברושור עם מתכונים בקרב שפים פוטנציאליים.

תוצאות הפעילות: הכנסת המוצרים החדשים לתפריטים של מסעדות, חדשנות במנות.

 


תפריט ראשי
תפריט ראשי
© כל הזכויות שמורות לטרה         Design: Levin Design     Developed: Team-AT