מור חסון - שפית אזורית החברה המרכזית למכירות ולהפצה

Mor

מור חסון, מכהנת כשפית אזור חיפה והוד השרון בחברה המרכזית למכירות. חסון החלה את דרכה המקצועית במסעדת פרדוקס שבאלון הגליל. את השכלתה בתחום הטבחות רכשה במכללת "הולידי אין" ועם סיום לימודיה החלה לעבוד במסעדת מורגנפלד שבאכזיב, המתמחה בבשרים ושימשה כסו שף. בהמשך עבדה כסו שף בביסטרו ארנולד'ס. לאחר מכן החליטה להעשיר את הידע המקצועי שלה ויצאה ללימודי הנדסאי אבטחת איכות (עם התמחות בתחום המזון) במכללת אורט בראודה בכרמיאל. בשלב זה החלה להתמחות בעולם החלב והקינוחים ובמקביל ללימודיה ערכה אירועי קייטרינג חלביים. לחברה המרכזית הצטרפה ב-2013 כשפית אזורית.

אג'נדה קולינרית: "אני מאמינה בשימוש בחומרי גלם ובמוצרים איכותיים וטריים. חשוב לי להעז ולהתנסות במוצרים חדשים, על מנת להתפתח וליצור".

המחלקה הקולינארית שלנו תשמח לעמוד לשירותכם , אנא צרו איתנו קשר דרך דף צור קשר.


תפריט ראשי
תפריט ראשי
© כל הזכויות שמורות לטרה         Design: Levin Design     Developed: Team-AT