יונתן ישראלי - שף אזורי החברה המרכזית למכירות ולהפצה

DSC_2125

יונתן ישראלי, מכהן כשף אזור ירושלים ובאר שבע בחברה המרכזית למכירות והפצה. את דרכו במטבח החל עם סיום לימודיו בבי"ס "תדמור" ועבד במסעדת בלאק. מאז עבר הכשרות במספר מסעדות באזור הרצליה ות"א כגון מסעדת "ים -7" ומסעדת "מיט אנד וויין" שם למד לעבוד עם בשר באופן מקצועי, ובהמשך עבד כסו-שף במסעדת "אדורה" בתל אביב. לאחר מכן פתח עסק עצמאי והקים קייטרינג פרטי, והחל להתמחות בתחום המטבח האסיאתי. במקביל החל לכהן בתפקיד השף של מסעדת "קיוטו" בנתניה (כשנתיים). בתום תקופה זו התקדם ועבר לתפקיד שף רשת "אצה סושי בר", בה היה אחראי על המערך הקולינרי של 21 סניפי הרשת ברחבי הארץ. הצטרף לחברה המרכזית בשנת 2015.

אג'נדה קולינרית:
"אני מאמין שהחוכמה הכי גדולה והקושי הכי גדול טמונים ביכולת ליצור אוכל פשוט טרי וטעים תוך שימת דגש על טיפול נכון בכל מוצר ומוצר ושימוש בתוצרת עונתית. בשבילי שימוש במינימום מרכיבים וטיפול נכון בהם יכול להניב מקסימום תוצאה וטעם".

המחלקה הקולינארית שלנו תשמח לעמוד לשירותכם , אנא צרו איתנו קשר דרך דף צור קשר.


תפריט ראשי
תפריט ראשי
© כל הזכויות שמורות לטרה         Design: Levin Design     Developed: Team-AT